Çalışma Masaları

Ürün test,kalite kontrol, üretim, onarım yapılan çalışma alanlarında sık olarak ihtiyaç duyulan endüstriyel çalışma masaları, opsiyonel fonksiyonlar entegre edilerek istenilen niteliklere ve ebatlara göre tasarlanıp, üretilebilmektedir.

Kategoriler:

Açıklama

 

ÇALIŞMA MASALARI

Endüstriyel çalışma masaları, ar-ge, ürün test, kalite kontrol ve onarım yapılan çalışma alanlarında sık olarak ihtiyaç duyulan, opsiyonel fonksiyonlar entegre edilerek istenilen niteliklere ve ebatlara göre tasarlanıp üretilen uygulamalardır. Alüminyum sigma profil, demir profil veya ahşap malzemeden üretilebilirler. Çalışma masaları çok amaçlı olup üretim hattında dahi kullanılırlar. Mühendis veya ilgili personelin çok amaçlı ve rahat kullanım  amacı ile tasarlanmıştır.

Ürün portföyümüzde bulunan alüminyum sigma profiller ile yapılan çalışma masaları bulunmaktadır. Uygun bağlantı elemanı ve ekipmanları kullanılarak profiller birleştirilmektedir. Profil dışında farklı yardımcı elemanlarda kullanılmaktadır. Bunlardan bazıları masanın üst yüzeyine bağlanmak için MDF, kompozit, sunta, laminat, delrin, sac gibi dayanıklı yüzey kapatma elemanlarıdır. Ayrıca müşteri talebine göre raflı veya çekmeceli tasarlanabilir. Çekmeceler için teleskobik ray, alüminyum veya plastik kulp gibi destek elemanları da bu masaların üretiminde kullanılır.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

Bize Yazın!
Powered by